Optimizare SEO

Lucram impreuna pentru a intelege obiectivele inainte de a concepe un plan personalizat, optimizarea SEO este un proces de lunga durata si necesita o analiza amanuntita a site-ului inainte de semnarea contractului.

Audit SEO

Ajuta la descoperirea problemelor tehnice ale site-ului si ofera o imagine de ansamblu asupra experienței utilizatorilor și a calității conținutului. În urma unui audit SEO, putem furniza recomandări specifice pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului și pentru a obține mai mult trafic organic.

Analiza cuvinte cheie

Identificam cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs. În urma analizei putem dezvolta o strategie de conținut care să răspundă la întrebările utilizatorilor, de asemenea, putem identifica oportunități pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului în motoarele de căutare prin optimizarea pentru cuvintele cheie relevante.

Rezultate masurabile

Avantajul optimizarii SEO este că rezultatele pot fi măsurate și urmărite cu ușurință. De la creșterea traficului organic și a clasamentului în motoarele de căutare până la creșterea conversiilor și a veniturilor. În urma unei campanii de SEO, putem furniza rapoarte regulate care să prezinte performanța site-ului.

Servicii de optimizare SEO cu rezultate garantate

Avem uneltele necesare pentru a creste autoritatea site-ului tau si a aduce mai multi clienti din motoarele de cautare, prin SEO te vei bucura de un flux constant de vizitatori organici ce poate fi permanent imbunatatit. Oferim unelte premium de monitorizare si poti urmari exact evolutia site-ului pe toate canalele de promovare online.

Tinem cont de cele mai noi tehnici de promovare astfel afacerea dumneavoastra va fi intr-o continua crestere scopul fiind sa ajunga si sa ramana in prima pagina a motoarelor de cautare, dupa cuvintele cheie de interes.

Optimizarea SEO este un proces pe termen lung, de obicei dureaza intre 3 – 6 luni sa aduci un site pe prima pagina Google dupa un cuvant cheie foarte solicitat, dar acest proces ofera un flux constant de vizitatori interesati de produsele sau serviciile tale.

Dacă doriți să vă dezvoltați afacerea online, optimizarea SEO este una dintre cele mai importante strategii pe care trebuie să le implementați. Această tehnică vă va ajuta să vă îmbunătățiți poziția în motoarele de căutare, astfel încât să puteți fi găsit de potențialii clienți atunci când caută serviciile sau produsele pe care le oferiți.

Optimizare SEO onpage

Avem experiența, cunoștințele si uneltele necesare pentru a creste autoritatea site-ului tau si vizibilitatea online.
In primul rand ne asiguram ca continutul site-ului este optimizat pentru cuvintele cheie potrivite. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea cuvintelor cheie în titluri, meta-descrieri, conținutul propriu-zis și în tag-uri de imagine. De asemenea, trebuie să ne asigurăm că avem conținutul relevant și de calitate.

În al doilea rând, trebuie să ne asigurăm că site-ul dvs. are o structură bine definită și ușor de navigat, astfel încât utilizatorii să poată găsi rapid informațiile de care au nevoie. Trebuie să utilizăm tag-uri de antet pentru a organiza conținutul și să avem o structură de link-uri internă coerentă, care să ajute utilizatorii să găsească informațiile dorite și să ajute motoarele de căutare să înțeleagă structura site-ului dvs.

În final, trebuie să ne asigurăm că site-ul dvs. are o viteză de încărcare rapidă. Acest lucru poate fi realizat prin optimizarea imaginilor și a altor elemente media și prin asigurarea unei bune gestionări a traficului site-ului dvs.
Prin îmbunătățirea vitezei de încărcare a site-ului dvs., puteți îmbunătăți experiența utilizatorilor și șansele ca aceștia să se transforme în clienți fideli.

Optimizare SEO offpage

Optimizarea SEO offpage include activitățile de construire a link-urilor, promovarea conținutului și implicarea în rețelele sociale. Aceste activități sunt esențiale pentru a atrage trafic pe site-ul dumneavoastră și pentru a crește popularitatea în mediul online.

Construirea de link-uri este una dintre cele mai importante activități de optimizare SEO offpage, obținerea de link-uri către site-ul dumneavoastră de la alte site-uri de încredere și de autoritate, cu cât obțineți mai multe link-uri de calitate, cu atât creșteți popularitatea și autoritatea site-ului dumneavoastră.

De asemenea, promovarea conținutului de calitate și relevant este un alt factor important în optimizarea SEO offpage. Acest lucru poate fi realizat prin crearea și distribuirea de conținut de calitate care să atragă atenția utilizatorilor și să genereze interes pentru serviciile sau produsele oferite.

În plus, implicarea în rețelele sociale este esențială pentru a vă crește popularitatea online, prin crearea și împărtășirea de conținut interesant și relevant pe platformele sociale, puteți atrage un număr mare de urmăritori și potențiali clienți către site-ul dumneavoastră.

Oferirim solutii personalizate și eficiente pentru nevoile specifice ale fiecărui client. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea online!

Recenzii clienti

Ne mandrim cu faptul ca majoritatea recenziilor noastre sunt pozitive si ca am reusit sa construim relatii de lunga durata cu multi dintre clientii nostri. Suntem deschisi la feedback si la imbunatatirea  serviciilor, asteptam cu interes parerile dumneavoastra.

Pret optimizare SEO

Primim zilnic intrebari despre costul serviciilor de optimizare SEO si am decis sa facem un abonament standard cu pret fix, acesta este ideal pentru majoritatea site-urilor de prezentare sau mici magazine online.

Pretul pentru optimizarea SEO se stabileste in functie de site, vechime si concurenta pe nisa serviciilor sau produselor oferite, pentru oferta personalizata va rugam folositi formularul de contact.

2,500 ron/luna
GARANTAM REZULTATE
  • Audit SEO, analiza concurenta, analiza cuvinte cheie
  • Stabilim de comun acord cuvintele cheie principale
  • Implementre si configurare Google Analytics si Search Console
  • Optimizare pagini site, continut si viteza de incarcare
  • 2 - 5 link-uri catre site lunar *bloguri si site-uri autoritare in domeniu
  • Raportare in timp real prin Cyfe.com si Serpfox.com
  • Abonament recomandat pentru 3 - 4 cuvinte cheie
* contract de minim 6 luni cu posibilitatea de prelungire
Comanda abonament lunar

Intrebari frecvente

Exista o perioada minima pentru contract?

Perioada minima este de 6 luni, optimizarea SEO este un proces ce necesita o strategie pe termen lung, pentru rezultate cat mai bune recomandam minim 6 luni, dupa aceasta perioada contractul se poate prelungi lunar.

Cat de mult dureaza pana vad rezultate?

Depinde foarte mult de nisa dar in majoritatea cazurilor rezultatele apar din prima luna, folosim serpfox.com pentru a monitoriza zilnic pozitia cuvintelor cheie si cyfe.com pentru raportare in timp real din toate sursele de promovare.

Garantati rezultate?

Unele nise sunt foarte competitive si nu putem garanta ca ajungem in prima pagina dupa un anumit cuvant dar garantam cresterea traficului relevant catre site-ul dvs si cresterea cuvintelor cheie in Google.ro.

De unde vin link-urile catre site?

Este foarte util ca profilul link-urilor sa fie cat mai diversificat si natural, pentru fiecare proiect cautam parteneri relevanti si cu autoritate in domeniu dar folosim si bloguri mai putin autoritare chiar si link-uri nofollow pentru a crea un profil cat mai natural.

Contact

Foloseste formularul alaturat pentru oferte sau orice intrebari pentru echipa noastra.

0747 147 633

office@agentseo.ro

Arinii Dornei, Nr. 14, Sector 6, Bucuresti

Your information is submitted succesfully!
Something went wrong, check the validity of your information.